Manifest de DonaVidaalteuVot.org

DonaVidaalteuVot.org és una plataforma formada per families, organitzacions, polítics, associacions i persones convençudes que qualsevol projecte polític ha de construir-se sobre els següents valors:

LA DEFENSA DE LA VIDA des del moment de la concepció fins a la mort natural.
LA FAMÍLIA formada per un home i una dona, units en matrimoni perquè és el millor lloc per a educar els nens i és l'àmbit natural de solidaritat entre joves i ancians, entre sans i malalts.
LA LLIBERTAT D'EDUCACIÓ perquè la formació dels nostres fills és la millor inversió de futur.
I LA LLUITA CONTRA LA POBRESA I LA MARGINACIÓ com un deure de solidaritat.

DonaVidaalteuVot.org neix de la constatació que votar els partits de sempre és votar en contra d'aquests valors i que l'únic vot útil en aquest cas és el vot a un partit temàtic i transversal (seguint el model dels verds/ecologistes en els seus orígens), que respectant escrupolosament les postures individuals, persegueixi prioritàriament la defensa dels valors fonamentals i el bé comú.

DonaVidaalteuVot.org és una crida a l'acció de totes aquelles persones que com nosaltres comparteixen aquests valors humans universals i que no estan disposades a romandre passives davant la seva destrucció.

DonaVidaalteuVot.org és una manifestació explícita de suport al Partit Família i Vida perquè essent un partit temàtic, és l'únic capaç d'aglutinar tota aquella persona que comparteixi aquests valors, siguin quines siguin les seves creences, ideologia o postura davant altres aspectes de la vida política.

DonaVidaalteuVot.org és una invitació a tots els polítics, organitzacions, associacions, famílies i persones a formar part d'aquesta plataforma, per aquest motiu us animem a adherir-vos-hi i a difondre aquesta iniciativa.

Uneix-te a nosaltres i dóna vida al teu vot!

A títol individual o com col·lectiu podeu adherir-vos a la plataforma DonaVidaalteuVot.org enviant un e-mail a mailto:info@DaleVidaatuVoto.org adjuntant el text i/o contingut multimèdia que desitgeu que sigui publicat en la nostra pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario